Testimoniale

Aram
Aram va mulțumește frumos pentru jucarioarele frumoase si va urează un "Craciun fericit!"
Amari
Scumpa mea Amari a fost foarte incantata de cadourile primite de la @pawfectbox.ro.Nu stia ce sa aleaga mai repede , dar se pare ca s a decis. Acesta este primul si cel mai frumos Craciun al ei ( mi a spus la ureche)Multumim!
Ekko
De abia asteptam sa ajunga la mine cutiuta! :D Cel mai mult imi place porcusorul roz, de care nu ma mai despart. Si biscuitii cu banane mi au atras atentia <3
Muffin & Ginger
Sunteti minunati! Foarte frumos concept, tot continutul cutiei a fost absolutely great!!!
Blue
#pawsome Cu siguranta vom mai comanda
Maia
Maia a beneficiat de prima comanda, in calitate de comandant de divizie formată din Rocki, Jacki, Terry, Rio, Lucy și Freddy! A fost mare bătălie pe jucării....nu va puteți imagina....iar mai târziu urmează runda 2 la recompense!
Toby
Am primit azi cutia misterioasa pentru Toby, va mulțumim foarte mult, a fost tare incantat și fericit!
Fify
Am primit acum cateva zile prima cutie, a fost plina de surprize, jucarii pe care le ador si mancarea foarte calitativa. Cu siguranta ca o sa mai comandam!
Pablo
Am un nume cu renume, dar sunt fooarte cuminte. Am rontait din recompensele gustoase si m-am jucat intr-una! Si-mi plac jucariile atat de mult incat adorm cu ele.
Blue
Pentru ca sunt un catel foarte cuminte, mami a decis sa ma rasfete cu o cutie de la Pawfect Box. Si ca drept rasplata, am ales sa chitai din jucarii non stop! Bine, am si mancat din recompense, dar imi place sa-mi consum energia prin chitait!
Toto
A ajuns prima comanda Pawfect Box! Toto este foarte incantat ca a primit papica pe care o poate manca (are o intoleranta la tot ce inseamna pasare)! Produse de calitate, naturale, exact pe gustul lui. Jucariile...atata rontaie la cactusul chitaitor...poate, poate mai chitaie o data!
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)